O nama

print

Volimo Istru. Iz te ljubavi prema svim aspektima ovog živopisnog poluotoka, a prije svega prema njezinim ljudima, nastala je Terramagica - jedinstvena platforma u čijem se središtu nalazi internetska trgovina s mogućnošću brze i međunarodne dostave.

O nama

Naša je misija vrijednim i predanim istarskim proizvođačima približiti svjetsko tržište, a svim zaljubljenicima u Istru omogućiti jednostavan i brz pristup onom najboljem što Istra nudi.

Kupovina istarskih proizvoda jednostavna kao i užitak koji oni donose – to je naš cilj.

U suradnji s istarskim lokalnim proizvođačima, poduzetnicima i znalcima te na temelju dugogodišnjeg iskustva i već uspostavljene infrastrukture, našim korisnicima na jednom mjestu omogućavamo najbolje moguće istarsko iskustvo:

  • Putem portala Terramagica prenosimo neispričane priče o čarobnoj istarskoj zemlji, hrani i njezinim ljudima.
  • Naša usluga Terramagica Concierge stvara autentične i posebne doživljaje na zahtjev.
  • Kroz webshop povezujemo istarske proizvođače i ljubitelje njihovih proizvoda diljem svijeta.
  • Zahvaljujući samostalno razvijenom i dokazanom logističkom centru proizvode dostavljamo izravno na kućni prag – u kojem god kutku svijeta se on nalazio.  
  • Na području Istre, omogućavamo eskpresnu dostavu: željeni proizvodi na vašem stolu mogu biti unutar šest sati od narudžbe.

Postanite dio obitelji Terramagica

Svojim znanjem i iskustvom možete ponuditi dodanu vrijednost ovom projektu? Javite nam se i postanite dio tima.

Imate proizvod koji zaslužuje da ga upoznaju i zavole ljudi diljem svijeta? Pridružite se našoj obitelji kako bismo kroz strateško partnerstvo omogućili vama da svoje proizvode plasirate na domaće i strana tržišta, a našim prijateljima, ljudima koji istinske vole Istru da u vašim proizvodima uživaju kada god oni to požele. 

Prijatelji Terramagice

Kupovinom istarskih delicija putem webshopa Terramagica, automatski dobivate mogućnost postati Prijatelj Terramagice. Terramagica okuplja sve zaljubljenike u istarsku ponudu, a Prijateljima Terramagica omogućava da dožive Istru na najbolji mogući način. 

Cijena je prikazana prema fiksnom tečaju konverzije 1 Euro = 7.53450 kn

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »