Concierge

Concierge

print

Jasno vam je, mi smo zaljubljeni u Istru. I želimo širiti tu ljubav, prijateljstvo, poljupce i zagrljaje, gutljaje i zalogaje, iskustva i doživljaje do vas, vašeg doma, vašeg stola, bilo kada, bilo gdje, bilo kako.

Terramagica Concierge program osmišljen je kako bismo vaš doživljaj u Istri učinili nezaboravnim. Prepustite se našem concierge timu. Doživite Istru na posve osoban način.

Kreirajte svoje iskustvo
  • Usluge osobnog kuhara: U vašu vilu ili na vaše plovilo dovodimo poseban kulinarski doživljaj: usluge osobnog kuhara. Svaki slijed, svaki sastojak, privatni chef odabrat će samo za vas. Savršeno će ih upariti s vrhunskim istarskim vinima i pružiti vama i vašem društvu potpuno gurmansko iskustvo, u privatnosti vašeg prostora.
  • Obilazak vinarija: Vodimo vas kroz vinograde i podrume u društvu vinara i sommeliera.
  • Obilazak uljara: Otkrivamo vam tajne najboljeg svjetskog maslinovog ulja na samom mjestu događaja: u maslinicima i uljarama.
  • Izleti: Tražimo za vas najljepše skrivene kutke poluotoka. Pričamo vam priče i legende o Istri na impozantnim istarskim lokacijama.

Specijalizirani smo za stvaranje jedinstvenih doživljaja izvan okvira poznatog. Naš iskusni tim vrsnih poznavatelja Istre i istarske ponude ovdje je za vas.

Terramagica concierge ponuda ne uključuje katalog izleta: svaki je poseban i skrojen isključivo prema vašim željama. U kombinaciji s našim znanjem i iskustvom, svaki posjet vinariji, svaka degustacija, ručak ili pustolovina, dobiva novu i neotkrivenu dimenziju.

Otkrijte s nama drugu stranu istarskog poluotoka.

Gastronomski noviteti, adrenalinski doživljaji, autentični izleti - bilo gdje i bilo kad, upoznajemo vas s Istrom na sasvim poseban i personaliziran način.

Javite nam i pomoći ćemo vam u stvaranju sjećanja za život.

Kontakt

Unesite svoje podatke i potrebne informacije, tim Terramagice javit će vam se u najkraćem mogućem roku.

Podaci

Nalazite li se u Istri ili planirate putovanje u Istru? :

Cijena je prikazana prema fiksnom tečaju konverzije 1 Euro = 7.53450 kn

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »