Hrana

Na području Istre, od 1.svibnja

Brza dostava na kućna vrata

print

Istraživanje čarolija Istre i istarskih proizvoda trebalo bi biti užitak, ne obaveza. Vi kupujte, mi dostavljamo; bilo gdje, bilo kada. Od 1. svibnja, Terramagica dostavlja proizvode koje odaberete izravno do vaših vratiju – unutar nekoliko sati od narudžbe.

Znamo koliko cijenite svaki trenutak zasluženog odmora u Istri. Uz to, istinski vjerujemo da nabava istarskih proizvoda treba biti jednostavna kao I uživanje u njima. Stoga je naš cilj pružiti vam vrhunsko iskustvo kupovine.

Terramagica je prva istarska online trgovina koja dostavlja ekskluzivne I probrane istarske proizvode izravno na kućni prag, iI to u samo nekoliko sati od narudžbe. S Terramagicom, istarska vina I pića te drugi ukusni proizvodi mogu biti pred vašim vratima unutar 4-6 sati. Brzo i jednostavno!


KORAK 1

Odaberite proizvode iz našeg webshopa. Ako niste sigurni što odabrati iz bogate ponude, odaberite jedan od naših predefiniranih paketa čiji je sadržaj pomno odabran tako da predstavlja samo najbolje od Istre.

KORAK 2

Odaberite opciju brze dostave (napomena: dostupno samo za područje Istre).

KORAK 3

Ovo je najjednostavniji korak: opustite se i sačekajte koji trenutak. Pred vašim smo vratima za čas, s kutijom vaših odabranih istarskih delikatesa.

Ne koristimo usluge posrednika u usluzi brze I lokalne dostave. Zahvaljujući ekskluzivnom odnosu s proizvođačima te vlastitoj infrastrukturi i logističkom centru, istarske proizvode dostavljamo izravno k vama, gdje god se u Istri nalazili. Uz Terramagicu, možete biti sigurni da kupujete samo najbolje iz Istre i od lokalnih proizvođača. V<

ožnju po udaljenim I raštrkanim istarskim selima ostavite za izlete i užitak, a savršenu bocu vina za večeras dostavit će vam Terramagica.

Cijena je prikazana prema fiksnom tečaju konverzije 1 Euro = 7.53450 kn

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »